32 9 378 47 19

Eventuele levering aan huis

 • Alle bestellingen kunnen door ons aan huis geleverd worden. Voor bestellingen binnen en buiten Eeklo werken we steeds samen met een koerierbedrijf uit Eeklo. Voor verdere info en tarieven kan je steeds terecht in onze zaak.
 • De leveringskosten worden dan rechtstreeks en kontant aan de koerierdienst betaald bij levering! Indien facturatie gewenst is dan dient u dit op voorhand te vermelden bij uw bestelling. U dient dan ook de facturatiegegevens aan ons te geven bij het plaatsen van uw bestelling. 
 • De factuur wordt u overhandigd bij de afhaling of levering van uw gerechten.
 • Facturen worden onmiddelijk betaald zowel bij afhaal als bij levering van uw bestellingen.
 • Als uw bestellingen aan huis geleverd moeten worden, dan dient u bij de bestelling ook uw adres en telefoonnummer (vast en mobiel) te vermelden. Op de dag van levering zal op het afgesproken uur geleverd worden. mocht er om een onvoorziene omstandigheid niet op afgesproken uur niet kunnen geleverd worden, dan wordt u hiervan telefonisch verwittigd om een ander uur af te spreken. Voor elke catering toepassing kan u op ons rekenen. We verzorgen het feestje bij u thuis in huis of in een decoratieve tent in uw tuin of op uw bedrijf. Contacteer ons en na een bespreking bij u thuis stellen wij een offerte op maat voor.
 • Wenst u samen met uw genodigden te genieten van een maaltijd, dan koken wij bij u thuis en dienen de gerechten op aan tafel. Dit is de ideale manier om rustig en ontspannen te genieten. Indien gewenst zorgen wij voor het dkken van de tafels.
 • Het resultaat is dat u nog lang nageniet van deze formule en als wij uw huis verlaten is alles netjes Wij staan in voor het bereiden van de maaltijden, de bediening van de maaltijden en dranken, het opruimen van uw keuken.
 • Catering aan huis voor minimum 24 genodigden.
 • Voor de kinderen tot en met 10 jaar kan gekozen worden voor een kidsmenu  ofwel een ander menu tijdens de bespreking.
 • De uren van de kelners en de kok beginnen vanaf aankomst  (1 uur voor de aanvang van het aperitief zijn we ter plaatse, indien we instaan voor het dekken van de tafel dan zijn we 1,5 tot 2 uur op voorhand ter plaatse naargelang het aantal genodigden).
 • De gepresteerde uren van transport en transportkosten (indien minder dan 15km) zijn ten laste van ons . Voor verdere afstanden  bedragen de vervoerskosten € 0,30 per gereden kilometer,   deze worden berekend vanaf Eeklo tot de locatie , heen en terug.
 • Wij gebruiken jullie tafellinnen, servies, bestekken en glazen.    Indien gewenst brengen wij alle nodige materialen  mee om de tafels te dekken.   Deze gebruikte materialen worden dan doorgerekend aan de klant -Wij zorgen voor de coőrdinatie van de te bestellen linnen en nappen, eventuele tafels, stoelen en tenten...
 • Wij zorgen voor de coőrdinatie van de te bestellen vuren en de materialen welke nodig zijn in de keuken.

Verdere info en besprekingen gebeuren in onze winkel of bij u thuis na afspraak.

Contact

Koning Albertstraat 1-3
9900 Eeklo

32 9 378.47.19

info@traiteurpascaline.be

Openingsuren

maandag
17-09-2018
GESLOTEN
dinsdag
18-09-2018
09:00 - 18:30
woensdag
19-09-2018
09:00 - 18:30
donderdag
20-09-2018
09:00 - 18:30
vrijdag
21-09-2018
09:00 - 18:30
zaterdag
22-09-2018
09:00 - 18:00
zondag
23-09-2018
GESLOTEN

  Onze winkel is makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers